Zárbetét-Lakat
Webáruház
Zár-Lakat.hu - Minőség és Biztonság!
Bejelentkezés | Regisztráció
Ügyfélszolgálat:
info (kukac) zar-lakat.hu
Főoldal Kapcsolat Akció Információk, szállítás Vásárlás menete ÁSZF
Kosár tartalma:
A kosarad jelenleg üres
Biztonsági zárbetét:
Biztonsági zárbetét
Zárbetét lemérése
Zárbetét vásárlása
Több zárbetét egy kulccsal
Lakat kategóriák:
Kerékpár és motor lakat
Biztonsági lakat
Mennyiségi lakat vásárlás
Egykulcsos lakatok
Ablakzár, másodzár:
Ablakzár, kifeszítésgátlók
Kiegészítő zár, másodzár
Egyéb termékeink:
Kiegészítő termékek
Gyártók szerinti szűrés:
Abus
Abus zárbetét
Abus kerékpár és motor lakat
Abus lánc-lakat kombinációk
Abus Bordo lakat
Abus lakat
Abus kiegészítő zár
Kryptonite
Kryptonite u-lakat
Kryptonite láncos zár
Mul-T-Lock
Mul-T-Lock zárbetét
Mul-T-Lock lakat
Mauer
Mauer zárbetét és lakat
Evva
Evva zárbetét
Keso
Keso zárbetét
Citadel
Tokoz
Keresés:
Árgép    Shophunter.eu a boltvadász
Hirdetés feladás
KESO 10RS Omega biztonsági zárbetét (21.715.060)
Kezdőlap / Keso zárbetét / KESO 10RS Omega biztonsági zárbetét (21.715.060)

KESO 10RS Omega biztonsági zárbetét (21.715.060)

 
Keso 10RS Omega biztonsági zárbetét (21.715.060) maghúzás-, törés-, fúrás-, finomnyitás-, kulcsütéses nyitás- és illegális kulcsmásolás elleni védelemmel. A Keso zár rendelhető plusz kulcsokkal együtt is. Keso 10RS Omega biztonsági zárbetét: speciális, Argenta anyagból készült zárbetét ház, és acél összekötő híd, mely nehezíti a zárbetét törést. Csúcskategóriás biztonsági zárbetét 14 acélcsappal a zárbetétben, kiegészülve az Omega csappal. Minden Keso zárbetét kulcsában megtalálható minimum kettő, lépcsős kúpfurat. 3 db másolásvédett kulcs. Kulcsmásolás kizárólag a Keso vezérképviseleten, a kódkártya bemutatásával. Mabisz ajánlás. Moduláris felépítés - szinte bármilyen hosszú zárbetét lehet, a felsoroltakon kívül is! Lásd: lent a részletes leírást!
Szállítási idő 4-6 munkanap.
Ingyenes kiszállítás országosan!!!


19,950 Ft


Zárbetét méret, zárbetét méretek | KESO 10RS Omega biztonsági zárbetét díjtalan kiszállítással. | Zárbetét-Lakat Webáruház   
A Keso 10RS Omega zárbetétek hossza 5 mm-es lépcsőkben változtatható, így teljesen egyedi, akár 101/161 mm hosszúságú kivitel is lehetséges. Mindazt a biztonságot nyújtja amelyet a már ismert KESO zárbetétek. A Keso 10 RS Omega termékcsalád oldalanként 14 csappal készül, kiegészülve az Omega csappal. A csapok három irányban helyezkednek el, a manipulációs - rezegtetős, álkulcsos - nyitás elleni védelmül. A KESO 10 RS rendszer épületzárai Argenta házzal készülnek. Ez egy ellenálló a hagyományos rézből készült záraknál keményebb ötvözet, amely védelmet nyújt a forgórésznek: nehezíti a zártest törését, mivel rugalmas anyag és ezáltal inkább hajlik, mint törik. A KESO 10RS Omega termékcsaládot szendvics híddal gyártjuk amely nagyobb védelmet nyújt a zártörések ellen, mint a hagyományos rézből készült zárbetétek. A KESO 10 RS Omega rendszerben mint minden KESO terméknél tükörkulcs biztosítja a kényelmes zárást-nyitást. A KESO 10RS Omega mindazt a biztonságot nyújtja, amelyet a már ismert KESO termékek. Ezt a termékcsaládot oldalanként (zárbetét) 14 csappal gyártjuk, kiegészítve az Omega csappal. A csapok három irányban helyezkednek el, a manipulációs - rezegtetős, álkulcsos - nyitás elleni védelem miatt. A KESO 10RS Omega rendszer épületzárai Argenta házzal készülnek. Ez egy ellenállóbb a hagyományos rézből készült záraktól is keményebb ötvözet, amely védelmet nyújt a forgórésznek. A KESO 10RS Omega termékcsaládot szendvics híddal gyártjuk, amely a hagyományos záraknál nagyobb védelmet nyújt a zártörések ellen. A fokozottabb biztonság elérése érdekében lehetőség van acél híd beépítésére is. Mint minden ajtózárnál itt is fontos a megfelelő beépítés. Az ajtóveretnek, címnek/címernek legalább a cilinder síkjáig takarni kell a zárbetétet és megfelelő védelmet kell biztosítani az eltávolíthatatlanság terén is. A KESO 10RS Omega termékcsaládnál is, mint minden KESO terméknél tükörkulcs biztosítja a kényelmes zárás-nyitás lehetőségét. A KESO 10RS Omega is a bevált modulrendszerben kapható. A kettős-, fél-, és forgatógombos hengerzárbetéteket a szakkereskedők, viszonteladók meghosszabbíthatják a vevők kívánságainak megfelelő méretre. A KESO 10RS Omega zárbetétek mind egyedi zárként, illetve azonosan záródó mini rendszerként is rendelhetőek.
 
Fizetés a futárnak, a rendelt zárbetét átvételekor, igény szerint előreutalással.
A látható zárbetét árak tartalmazzák az Áfa-t. Regisztráció nélkül is vásárolhat!


Vissza

Zár-Lakat.hu Copyright © 2011. Accuratus Hungary Kft. Minden jog fenntartva. Webshop: Webshop & Webdesign Kft.