Zárbetét-Lakat
Webáruház
Zár-Lakat.hu - Minőség és Biztonság!
Bejelentkezés | Regisztráció
Ügyfélszolgálat:
info (kukac) zar-lakat.hu
Főoldal Kapcsolat Akció Információk, szállítás Vásárlás menete ÁSZF
Kosár tartalma:
A kosarad jelenleg üres
Biztonsági zárbetét:
Biztonsági zárbetét
Zárbetét lemérése
Zárbetét vásárlása
Több zárbetét egy kulccsal
Lakat kategóriák:
Kerékpár és motor lakat
Biztonsági lakat
Mennyiségi lakat vásárlás
Egykulcsos lakatok
Ablakzár, másodzár:
Ablakzár, kifeszítésgátlók
Kiegészítő zár, másodzár
Egyéb termékeink:
Kiegészítő termékek
Gyártók szerinti szűrés:
Abus
Abus zárbetét
Abus kerékpár és motor lakat
Abus lánc-lakat kombinációk
Abus Bordo lakat
Abus lakat
Abus kiegészítő zár
Kryptonite
Kryptonite u-lakat
Kryptonite láncos zár
Mul-T-Lock
Mul-T-Lock zárbetét
Mul-T-Lock lakat
Mauer
Mauer zárbetét és lakat
Evva
Evva zárbetét
Keso
Keso zárbetét
Citadel
Tokoz
Keresés:
Árgép    Shophunter.eu a boltvadász
Hirdetés feladás
Információk, szállítás
A kiszállítás díjtalan, összeghatártól függetlenül!
 
A csomagok kézbesítését a
 
futárszolgálat végzi, munkanapokon, munkaidőben.
 
A kézbesítés reggelén kap egy sms-t (amennyiben megadott egy mobilszámot), melyben a GLS megjelöl egy 3 órás időintervallumot (pl.: 10-13 óráig). Amennyiben az időpont nem megfelelő, a csomagszám alapján fel tudja venni a kapcsolatot a GLS ügyfélszolgálatával, egyeztetés céljából.
 
 
FONTOS: Megrendeléskor érdemes munkahelyi címet megadni!
(vagy ahol munkaidőben tartózkodik; esetleg ismerős, szomszéd címét),
hiszen a futárcégek munkaidőben szállítanak!
 
 
Raktáron van (a termék mellett): munkanapokon 13 óráig leadott rendelés esetén a következő munkanapon kézbesítjük a rendelt terméket, amennyiben kollegánk visszaigazolta e-mailben. A péntek délutántól hétfő délutánig, raktáron lévő termékre leadott rendelést várhatóan kedden kézbesítjük. A nem raktári termékek kézbesítése várhatóan 2-4 munkanap.
 
Fizetési módok:
- Készpénzzel a csomag átvételkor: fizetés az áru átvételekor készpénzben.
- Előreutalás: a rendelés ellenértékét, a rendelés teljesítése előtt átutalással is kifizetheti. Ez esetben a megrendelési folyamat végén mindenképp jelezze ilyen irányú szándékát! Kérésére az átutaláshoz díjbekérőt küldünk e-mailben. Fontos, hogy az átutalás megjegyzés rovatában tüntesse fel a rendelés azonosítóját vagy a nevét! Az átutalásra vonatkozó információkat e-mailben küldjük el. A megrendelés összegének bankszámlánkon történt jóváírását követően tudjuk teljesíteni a megrendelést. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a banki átfutás (1-2 óra) miatt 1 munkanappal hosszabb lehet a szállítási idő! A 13 óráig beérkezett utalások esetén tudjuk feladni aznap a csomagot (amennyiben készletünkből elérhető).

A megrendelések teljesítési ideje: várhatóan 1-4 munkanap. Az esetek túlnyomó többségében a raktáron lévő termékeket a következő munkanapra tudjuk küldeni. A szállítási időre vonatkozó információt minden terméknél feltüntettük. A raktárkészlet függvényében ettől eltérhet a tényleges teljesítési idő, azonban erről Vevő tájékoztatást kap e-mailben.

Árak: az internetes áruházban feltüntetett árak érvényes fogyasztói árak, melyek pénzneme magyar Forint és tartalmazzák az ÁFA-t, vagyis az Általános Forgalmi Adót. A vásárlásról kiállított számla minden esetben a küldeménnyel együtt érkezik. Kivételt képez ez alól, ha az Ügyfél máshogy rendelkezik (pl.: ajándék esetén).
 
Átvételi mód: kiszállítással, futárszolgálat által. Szállítási díj: nincs. Magyarország területén díjtalan kiszállítás, értékhatártól függetlenül.
 
Kulcsmásolás Magyarországon:
  • Abus termékek esetében: igen, a magyarországi forgalmazónál és több más helyen.
  • Kryptonite termékek esetében: nem, azonban a Kryptonite weboldaláról rendelhető pótkulcs. Információnk szerint csak a kulcsok árát kell kifizetni, a kiszállítást a Kryptonite állja.
  • Citadel termékek esetében sajnos nem megoldott a magyarországi kulcsmásolás.
  • Zárbetétek (összes): igen, megoldott.
  • Lakatok (összes): igen, megoldott. A kerékpár és motor lakatokat nem ide soroljuk.
 
Zárak, zárbetétek karbantartása:
Mint minden zár termék esetében, időközönként a zárbetét karbantartása is szükséges. Normál körülmények között egy minőségi zárbetét jó pár évig nem szorul semmilyen karbantartásra.
 
Mikor és mivel célszerű elvégezni egy minimális karbantartást? Olyan esetekben szükséges elvégezni a zárbetét karbantartását, amikor a kulcs kicsit akadozik a zárbetétben és érezhető, hogy a megszokottól eltérően, kicsit nehezebb a nyitás zárási folyamat. Ez utalhat arra, hogy elkoszolódott a zárbetét belseje (poros), vagy csak egyszerűen kenési probléma lépett fel. Ilyenkor ne arra gondoljon, hogy meghibásodott a zárbetét, hiszen ezek természetes jelenségek. Ezt házilag is könnyedén orvosolhatjuk speciális kenőanyaggal (ilyen pl.: a WD-40), mellyel a zárbetét tisztitása és a kenés is megvalósul egyidőben. A legprecízebben úgy tudjuk elvégezni a zárbetét karbantartását, ha kiszereljük a helyéről és a kulcsnyíláson kívül a forgó alkatrészhez (tolókavivő) is juttatunk a spray-vel kenőanyagot. Nem szabad túlzásba vinni, mert már kevés is elegendő. Miután ez megtörtént, jó alaposan töröljük meg a zárbetétet és a visszaszerelést követően az ajtó nyitott állapotában járassuk meg alaposan a zárbetét mindkét oldalában a kulcsot, ellenőrizve a helyes működést. Csak speciális kenőanyag használata javasolt, kerüljük a sima olajat és az egyszerű műszerolajat is, mert könnyen előfordulhat, hogy "beáll" tőle a zárbetét.
 
Amit soha ne tegyen: ha a kulcs nehezen fordítható, vagy már a behelyezése is nehezebben megy, akkor se feszegesse semmilyen körülmények között, hiszen így a kulcs és a zárbetét belső szerkezete is roncsolódhat, ami már tényleges meghibásodáshoz vezethet és adott esetben a zárbetét javíthatatlanságát idézheti elő.


Vissza

Zár-Lakat.hu Copyright © 2011. Accuratus Hungary Kft. Minden jog fenntartva. Webshop: Webshop & Webdesign Kft.